ПВЦ прозорец (кат.номер - 42)

Предлага сe от: Кристал Трейд ЕООД
Каталожен номер: 42
Актуализиран на: 05.07.2020
Гаранция: Уточнява се с търговеца
Наличност: Уточнява се с търговеца
add_to_favourities  Добави към
 електронния бележник
569.00 лв. Цена: 469.00 лв.
Вашето запитване за: ПВЦ прозорец
До: Кристал Трейд ЕООД
*
*
*
*


*
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.

Продуктово представяне

PVC прозорец цвят бял с две крила едното е с двуосово отваряне а втория с едноосово отваряне и един неотваряем VIVA PLAST 4к със стъклопакет 24 бяло/бяло или термопанел бял. Цената е с монтаж и доставка. Изработка по индивидуални размери.

Условия за доставка, Плащане, Гаранция, Връщане на стока

Начин на плащане:

Стандартна процедура за разплащане в България - с наложен платеж, ако не ви удовлетворя ще имате възможност да договорите при потвърждение на поръчката от страна на Търговеца

Начин на дoставка:

Стандартна доставка с куриер, ако не ви удовлетворя ще имате възможност да договорите при потвърждение на поръчката от страна на Търговеца

Гаранция:

Уточнява се с търговеца,

Връщане на стока:

Минимум 14 дни след датата на получаване за стоки подлежащи на връщане, съгласно закона за електронната търговия в Р.България и общите условия на търговеца.

Информация за доставчика

Информация за Търговеца Кристал Трейд ЕООД
Име: Кристал Трейд ЕООД
Адрес: ул Цариброд 22 9000 България
Телефон: 359 52 608998
Мобилен телефон: +359 898448253 ; +359 899141535
Trade site: http://www.dogrami4ka.com/

Адреси и контакти за връзка с фирмата:
1. Централен офис: ул.Ген.Георги Попов 23 ап.34
гр.Варна
България
Информация от Кристал Трейд ЕООД
Dogrami4ka.com
Dogrami4ka.com е създадена за да удовлетвори всички ваши изисквания в производството, ремонта и монтажа на PVC и  Al дограма, комарници , щори, парапети , Ел.услуги, В и К услуги, Алпинисти, хидроизолация, топлоизолация , гипсокартон , шпакловки и др.
Доверете се на професионалистите.

Полезна информация


Каква дограма да избера за дома ми - алуминиева или пластмасова?

Зависи от много фактори. Ако дограмата е предназначена за жилище и прозорците са с нормални размери, такива, че статиката им да се покрива от PVC дограма , то това е най-правилният избор. Пластмасовата дограма е с много добри топлоизолационни качества, има осигурена вентилация и контролирано отводняване. Разбира се има и алуминиеви системи съизмерими като качества  с пластмасовите,  даже превъзхождащи ги, но цените им са много високи. Това е главната причина да препоръчваме за жилища PVC дограмата.

За какво да внимаваме при избора на PVC дограма?

Изборът на прозоречни системи от PVC е наистина голям, като на пазара се предлагат множество различни профили, повечето от които се рекламират като внесени от Западна Европа, предимно Германия. Основният акцент при избора на дограма пада основно върху избора на профил от който се изработва прозоречната система. Това е разбираемо защото именно PVC профилът е основен стилистичен аспект, конструктивен елемент и важен фактор за термоизолационните характеристики на крайното изделие. На пазара се предлагат профили произведени в България, както и в други страни предимно от Европа. При покупка можете да се осведомите точно откъде идва избраният от Вас профил като основно доказателство за автентичност е сертификатът за произход.
ПВХ профилите по своята природа са пластични и имат нужда от подсилване за да постигнат необходимата структурна здравина. Друг важен момент е съединяването им или т.нар. "слепване". Това се извършва термично машинно като е важно да се спазят специфичните изисквания за всеки профил. Също така може един прозорец може да се "слепи" ъгъл по ъгъл или всички четири ъгъла наведнъж. Това се извършва на автоматичната "лепачка" KABAN където са програмирани точните характеристики на всеки профил и с едновременното лепене на четирите ъгъла се постига възможно най-високо качество на крайния продукт.
Едноплоскосттно и двуплоскостно отваряне са понятия с които почти всеки вече е запознат но малко от нас познават разликите между различните видове обков. Предлаганият на пазара в България обков е с различни качествени характеристики. Ние  залагаме на изпитаният немски обков Сигения (Siegenia), който ни е убедил в доброто си качество и дълготрайност.
Стъклопакета играе също много важна роля за визията и коефициента на топлопреминаване на прозоречната система. Обърнете внимание и на този аспект при избора си и се надяваме че ще останете максимално доволни от направената инвестиция.

      Какъв стъклопакет да избера?

Всички херметически затворените пространства на всички стъклопакети могат да бъдат изпълнени с газ аргон, което подобрява коефициента на топлоизолация и намалява енергийните загуби.

Стъклопакетът представлява херметично затворена конструкция от две или повече стъкла, отделени помежду им с различни по размер дистанционери. В повечето случаи стъклопакетите са около 80 % от площта на прозореца и затова е от съществено значение да се избере най –добре съобразения стъклопакет, отговарящ на индивидуалните изисквания на помещението. В зависимост от броя стъкла, които изграждат стъклопакета за дограма те биват: двойни (еднокамерни) стъклопакети или тройни (двукамерни) стъклопакети. Масово предлаганият към момента стъклопакет е двоен, с разстояние между стъклата от 16 мм и обикновено бяло стъкло. Този стъклопакет има не толкова добри термоизолационни характеристики и често през студените дни по него се образува голямо количество конденз. Трябва да се знае, че за разлика от стените, при стъклопакетите преноса на енергия под формата на радиация (инфрачервено лъчение) е значителен и съставлява около 50% от общата енергия. За подобряване на коефициента на топлопреминаване се предлагат нискоемисийни (к-стъкла), които имат нанесено специално покритие, което възпрепятства инфрачервеното лъчение. Използването на двоен стъклопакет с к-стъкло и аргонов пълнеж осигурява два пъти по-добра изолация спрямо стандатния стъклопакет с бяло стъкло.
В зависимост от вида на влаганите в стъклопакетите стъкла се постига различен ефект. Основни видове стъклопакети за дограма, използвани при остъкляване са:
- 24 мм:бяло флоатно +бяло флоатно стъкло - Най-често използваният стъклопакет, но с не много добри термоизолационни качества. Коефициент на топлопреминаване = 2.7W/m2K.
- 24 мм:нискоемисийно стъкло(К) +бяло флоатно стъкло - Нискоемисийно стъкло за дограма е енергоспестяващо стъкло, с който се постига по-добра топлоизолация. Изключителните му свойствата за термална изолация – пропускат максимално количество соларна енергия и задържат голямо количество топлина в помещението. Коефициент на топлопреминаване = 1.3 W/m2K
- 24 мм: четирисезонно (енерджи) +бяло флоатно стъкло - Високоенергийно (Всесезонно, четирисезонно) стъкло за дограма е енергоспестяващо стъкло, с който се постига оптимална топлоизолация, като комбинира контрола на слънчевата светлина и топлоизолационни възможности, осигуряващи приятна среда през цялата година, без да се получава „парников” ефект. Характеризира се с висока селективност и нисък коефициент на топлопреминаване. Подходящо е и за прозорци с южно и югозападно изложение. Коефициент на топлопреминаване = 1.3 W/m2K
- 24 мм: ламинирано(триплекс) +бяло флоатно стъкло - Ламинирано стъкло (триплекс: 3.1.3, 4.1.4 или 5.1.5 мм) е многопластово стъкло представляващо само по себе си няколко пласта стъкла, съединени помежду си от високоякостен филм. При разрушаване това стъкло не се разпада на парчета и остава в рамката. То притежава изключително висока степен на шумоизолацията.
- 24 мм: рефлексно(stopsol) +бяло флоатно стъкло - Рефлексно стъкло за дограма– Stopsol е подходящо за фасади или покриви. Има повишен соларен контрол и висока устойчивост на надраскване и зацапване. Коефициент на топлопреминаване = 2.7 W/m2K.
- 24 мм: обемно оцветено +бяло флоатно стъкло - Оцветените стъкла за дограма се предлагат, тонирани в синьо, зелено, кафяво и сиво стъкла, които са подходящи за изработка на стъклопакети за врати, прозорци, витрини. Коефициент на топлопреминаване = 2.7 W/m2K.
-32 мм: бяло флоатно стъкло +бяло флоатно стъкло+К стъкло стъкло - Коефициент на топлопреминаване = 1.3 W/m2K
-32 мм: бяло флоатно стъкло +бяло флоатно стъкло+4 сезонно стъкло - Коефициент на топлопреминаване = 1.3 W/m2K - 48 мм: нискоемисийно стъкло(К) +бяло флоатно стъкло+4 сезонно стъкло - Това е стъклопакет с изключително висока термоизолация. Съчетава в себе си предимствата на К стъклото и на 4 сезонното такова. Коефициент на топлопреминаване = 0.8W/m2K .

 

Вижда се че когато избираме дограма, важно е да изберем както правилен профил, така и добър стъклопакет. Трябва да се има предвид, че дограмата предствалява една значителна част от външната фасада на жилището, поради което наложително е тя да бъде добре изолирана. Лошо изолираната дограма има по-висок коефицинет на топлопреминаване от неизолиран бетонен панел със същата площ. Нашата препоръка е да изберете минимум двоен стъклопакет с к-стъкла и PVC профил или алуминиев профил с термомост.

Качеството на обкова (панти, затварящ механизъм и др.) който се предалга на пазара е различно и също определя крайната цена на дограмата. Важно е при монтажа на дограмата, затвярянето да бъде добре регулирано, така че да не остават въждушни междини, които ще причинят големи загуби на енергия от конвекция и могат да обезмислят напълно всякакви термоизолации. Когато поръчвате дограма, поискайте да ви разяснят термоизолационните качествата на предлагания стъклопакет и профил.

Предлагаме Ви едно интелигентно решение на проблема с влагата и мухъла – френските вентилационни клапи на фирма Aereco.

При поставяне на качествена дограма и добра изолация, ние затваряме нашето жилище, не му позволяваме да диша, а това е предпоставка за появата на влага и мухъл. Жилището ни се нуждае от постоянен приток на свеж въздух.

Прозоречните клапите Aereco осигуряват този въздух в дома ни. Те работят напълно автоматично, безшумно и без разход на ток. Имат елегантен дизайн и могат да се монтират на всички видове дограми. Моделите които предлагаме са с допълнително ръчно затваряне, в случай на силни ветрове, задименост на външния въздх и други екстремни ситуации.

¨      Как работи?

При повишаване на влагата в помещението, вграденият датчик задейства изпълнителния механизъм, който отваря клапана и увеличава притока на въздух, а стария излиза през вентилационните отдушници.

Датчикът за влага е настроен фабрично да не реагира на относителна влажност в помещението  до 35%-40%. Над тези стойности той започва да открехва постепенно клапана, пропуска въздух отвън и така се създава достатъчна тяга за отвеждане на влажния, замърсен въздух през  вентилационните отвори. Осигурява необходимата тяга на вентилаторите и абсорбаторите в дома, така че влагата изчезва не само в стаите в които са поставени клапите, но и в банята, тоалетната, остъкления балкон.

¨      Трябва ли да се слагат допълнителни отдушници?

През клапите само влиза въздух. За да се получи циркулация, в жилището трябва да има отдушник с естествена тяга. Най-често те са в банята или тоалетната. За да достигне до там стария, замърсен въздух, е необходимо процеп под вратите не повече от 1 сантиметър. В случай на плътно затваряне на вратите, те трябва да се оставят открехнати или в долния им край да се монтират решетки.

¨      Предимства на клапите Aereco

-          Решават проблема с влагата завинаги

-          Автоматично регулират притока на свеж въздух в помещението

-          Работят без ток и без батерии

-          Могат да се монтират на всеки вид дограма. Препоръчително е това да става в заводски условия, но може и допълнително на вече поставена дограма.

-          Завинаги се разделяте със сутрешното главоболие и дихателните проблеми, причинени от влажния и замърсен въздух в дома ви.

-          Безшумни са

-          Стилни са

-          Запазват топлината във вашия дом и ви осигурат здравословен въздух.

Заповядайте в някой от офисите ни, за да ви запознаем с продукта.

Решете проблема с влагата и мухъла ЗАВИНАГИ!

Къде са подводните камъни при избор на PVC дограма?

В нашия бранш има голяма борба за клиенти. Във връзка с това всеки се стреми да предложи възможно най-ниската цена. Има много начини за намаление на цената. Това, което клиента вижда като завършен продукт е самата пластмаса. Има безкрайно много елементи от дограмата, които остават невидими за неспециалистите. Замяната  им води до намаление на цената, но и   на качеството. Ще маркирам само някои от тях:
  •  Укрепващият метал.

При немските  PVC системи, които определят стандартите и насоките за развитие на прозоречните системи  металът е с дебелина винаги 1.5 мм.  минимум. Ако това изискване не се спази, не се осигурява здравината и линейното разширение на дограмата. Обърнете внимание с какъв метал работи фирмата доставчик. За да намали цената фирмата може да го замени с по-тънък.

  • Крепежи.

Всички крепежи трябва да са със специално покритие сръщу корозия. Ние използваме предимно крепежи на "Вюрт".

  • Обков.

  На пазара има много видове обков,  както като произход, така и като качества. Най-разпространените и наложили се на пазара са немски и австрийски системи. Обковът, с който ние работим е „Рото”. Той  е лидера в областта на обковите за прозоречни системи. Специално нанопокритие гарантира устойчивост срещу агресивен влажен въздух. Този обков е  и противовзломен.


                                                                                                  Ще имам ли конденз вътре в помещението?

Кондензът е проблем на всяка дограма,  която добре уплътнява. Това е чиста физика и от нея не може да се избяга. Всеки предмет с температура под 9,3 градуса, ако се внесе в стая с температура 20 градуса и влажност по-голяма от 80% ще кондензира. Има мерки, които можете да предприемете за да намалите конденза.

Едната мярка е да повишите температурата на предмета (вашия прозорец). Това може да стане :

  • като използвате стъклопакети със специални нискоемисийни  стъкла.
  • отоплителните уреди да се монтират под прозорците, така топлият въздух издигайки се нагоре първо повишава температурата на дограмата и второ раздвижва въздуха около нея, и този въздух няма време да се застои достатъчно дълго допрян до студената повърхност на стъклото, и да кондензира.
  • когато не сте в стаята или осветлението не е включено, дръпнете завесите или щорите. Така въздуха около дограмата се раздвижва и се намалява конденза.

Друга мярка е да понижите влажността на въздуха в стаята. Това става по няколко начина:

  • проветрявайте правилно. Това се прави с широко отваряне на прозореца за няколко минути. Ако в стаята е 20 градуса и отворите прозореца широко за няколко минути, топлият въздух, който е с висока влажност се подменя със студен. Студеният въздух по правило е сух. Той се нагрява бързо и когато затворите, само за няколко минути температурата в помещението отново ще е 20 градуса, още повече, че за няколко минути стените и мебелите нямат време да изстинат.
  • можете да си поръчате и вентилационна клапа. Това устройство дава възможност в помещението да влиза контролирано свеж въздух. То позволява на Вашия аспиратор или вентилатор да работят ефективно, защото при добро уплътняване на дограмата  при работа на вентилацията се получава голямо подналягане. Повечето домакини сами са стигнали до извода, че аспирацията работи по-добре ако отворят вратата или прозореца.

В обобщение на казаното дотук трябва да кажем, че конденза зависи от микроклимата във вашето жилище

Може ли да се появи конденз между двете стъкла?

Може, но това е признак за дефектиране на стъклопакета. Необходимо е да се подмени. В нашата фирма в рамките на 5 години това е за наша сметка. Да се има предвид, че като всяко нещо и стъклопакета има определена продължителност на  живот.  Ако е произведен по правилата животът му е над 10 години. Колко  ще издържи зависи от много фактори - начин на производство, брой на бариерите, вид на адсорбента, габарита и др.


REHAU

REHAU е немски концерн, който вече над 50 години е водещ производител и доставчик на базирани на полимери системни решения в строителството.

Още от самото си създаване REHAU преследва целта да замести конвенционалните материали с по-високо продуктивни рецептури за пластмаси. Към днешна дата концернът предлага единствен по рода си спектър от иновативни продукти на базата на полимери . REHAU се слави и с производство на продукти за аерокосмическата индустрия, както и за самолетостроенето. Автомобилните гиганти Mercedes-Benz, BMW и Volkswagen използват огромни количества пластмасови изделия, произведени от REHAU.

Иновациите на REHAU в прозоречните и фасадни системи, системите в ниското строителство, както и съществените разработки в битовата и сградната техника, диктуват света на строителството през последните 50 години. Като свързващи звена, системите на REHAU водят до цялостни решения за енергийно-ефективно строителство.

Качеството на прозоречните профили REHAU е отлично, което се дължи на перфектния баланс на химичните вещества, използвани в тях. PVC профилите притежават специален хигиенен сертификат и могат да се използват дори в медицински учреждения. Освен че предизвиква асоциация с висококачествен материал, PVC дограмата REHAU е синоним на несравним комфорт и отличен дизайн. REHAU е безспорният лидер на пазара на дограма в световен мащаб.

VIVA PLAST

                                                                                                                                                                                      Реномираната марка български PVC профили за дограма VIVA PLAST се произвежда в град Шумен, изцяло с австрийска и немска технология. Профилните системи VIVA PLAST бързо се наложиха на пазара, поради изгодната си цена и отличните си характеристики. Дограмата, произведена от тези профили, позволява към нея да се монтират двойни стъклопакети с дебелина от 24мм. до тройни стъклопакети с дебелина 32мм.. При създаването на дизайна, австрийските инженери са предвидили белите профили да са с добавени сиви гумени уплътнители, а цветните профили да са с черни такива. Това визуално решение е в унисон със съвременните течения в бранша. Самите PVC профили имат заоблен дизайн, което придава на дограмата VIVA PLAST съвременна визия.
Лични данни

1.ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА dogrami4ka.com

1.1. Личните данни, които се събират при извършване на доброволна регистрация /Клиентски профил/ или подадена от Клиента поръчка или изпращане от клиента запитване до dogrami4ka.com относно интересна за вас услуга са:

- име и фамилия,
- имейл адрес,
- телефонен номер и/или други,
- адрес за доставка на избраната от вас стока или услуга.
- IP адрес от който се извършва конкретната операция, с цел оторизиране разкриване на идентичността на потребители в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури, анализ на трафика към сайтовете и предпазване от злонамерени атаки;


1.2. С цел нормалното обезпечаване на процеса на он-лайн заявка на услуги, на Клиентът се предоставя възможност да изяви своето изрично съгласие, че като предоставя по горе описаните свои лични.
Той се съгласява, че те могат да бъдат използвани от последния за следните цели:

а) За поддържане на акаунта на Клиента, включително генериране на заявки за поръчки, изпращане на поръчани стоки и услуги, генериране на необходимите документи;
б) изпращане на Бюлетини или периодични уведомления по имейл, в случай, че е предоставил такова изрично съгласие;
в) осъществяване на пазарни проучвания, наблюдение на продажбите и клиентското поведение.
г) за връзка с клиента във връзка с изпълнение на конкретна поръчка или процесите по изпълнението и. Действието се извършва от оторизиран служител на ТЪРГОВЕЦА.

1.3 Лични данни, които се събират автоматично:

Когато посещавате някоя от уеб страниците ни, нашият уеб сървър автоматично разпознава и събира Вашия IP адрес, който е определен от Вашия доставчик на интернет услуги като не Ви идентифицира лично. Тези данни се записват в сърварните ни Log Files.
Те съдържат съвкупност от системна информация за потребителя: IP адрес; ISP (Internet Service Provider); браузъра, който използвате, когато посещавате сайт от групата (като Google Chrome, Internet Explorer и Mozilla Firefox ); времето, което сте прекарали в даден сайт и кои страници в сайта сте посетили.
Какво е БИСКВИТКА(Cookie)?
Бисквитки (Cookie): това е количество информация, която уеб сървърът изпраща на уеб браузъра, позволявайки на сървъра да събира обратна информация от браузъра. Вие можете да изберете да изтриете бисквитките генерирани от сайтовете чрез опциите на всеки браузър. В някой случаи, липсата на възможност съхранение на бисквитки, може да повлияе на взаимодействието с някой сайтове.

Повече информация за / cookie / можете да намерите на http://www.allaboutcookies.org/faqs/cookies.html
Нашите сървери не генерират Бисквитки (Cookies).
Комуникацията между клиентски браузер и нашия сайт се осъсществява на базата на /Сесия за връзка/ чрез която се поддържа връзката между клентския браузер и сайта. Тя изтича в момента когато затворите връзката към нашия сайт. Ние събираме за ваше удобство информация за артикулите които сте разглеждали по време на посещението в нашият сайт, събираме също информация за направените от вас търсения и сортировки. Тази инфомация е валидна само в рамките на текущото ви посещение и не ви индефицира директно.
По време на разглеждане на нашия сайт, с помощта на трети стани като /Гугъл статистика/ ние се добиваме с информация колко клиента са посетили страницата ни, като статистиката е анонимна.
- Нямаме достъп до /бисквитки/ на трети страни. Организациите на трети страни, които поставят бисквитки, имат собствени строги правила за поверителност. Уеб указателите (Web beacons) са файлове, които позволяват на даден уеб сайт да събира информация за броя на потребителите, които са го посетили и да има достъп до техните ‘бисквитки’ (‘cookies’). Повече информация за уеб указателите можете да намерите на: http://www.allaboutcookies.org/faqs/beacons.html


1.4 Действия на dogrami4ka.com, с цел защита личните данни на Клиента:
С цел за съхранение на минимално количество от лични данни за Клиента, ние сме възприели следната търговска политика:

- Всеки един КЛИЕНТ може да направи поръчка или запитване към dogrami4ka.com, без да се налага да има задължителна регистрация.
Всеки клиент има възможност да попълни само необходимата лична информация която ще му позволи да осъществи директен контакт с dogrami4ka.comчрез формата за обслужване на поръчката или чрез формата за изпращане на запитване.
Преди да изпрати тази информация КЛИЕНТА има възможност изрично да се съгласи или откаже изложената в него информация да бъде използване за целите описани в секция 7 от настоящият документ.
- Паролата, която се създава автоматично при генериране на поръчка е шифрована, за да се осигури защита срещу неразрешен достъп до Вашата лична информация.
- Запазването на поверителността и сигурността на личната информация на Клиента е с най-висок приоритет. Достъп до нея имат само на онези служители на dogrami4ka.com, които трябва да влязат в контакт с нея, с цел обработка на вашата поръчка , запитване или изпращане на маркетингово съобщение в случай, че сте дали изрично съгласие.
Клиентската информация ще остане поверителна, освен когато разкриването й се изисква по силата на закон или за технически цели.
- dogrami4ka.com съхранява Вашата лична информация толкова дълго, колкото е необходимо да се гарантира професионалното ви обслужване. В общия случай , съхраняваме Вашите лични данни докато съществува Вашият профил в търговския сайт или докато Вие изрично не пожелаете данните да бъдат заличени. Предоставената и събирана от Вас информация няма да се продава или да се предоставя за ползване безвъзмездно на когото и да е било без личното Ви съгласие за това.
- Предоставяне на информация може да стане в случай на поискване от съответните държавни органи и институции, по ред и в случаи, определени в действащото българско законодателство. Ние полагаме максимално възможни усилия, за да защитим личната Ви информация, но въпреки това, при споделяне на информация в интернет следва да имате предвид, че предаването на информация по интернет никога не може да бъде напълно сигурно, както и че сигурността не може да бъде напълно гарантирана.


1.5 Права и възможности на Клиента във връзка с обработване на личните му данни:
Клиента разполага с определени права съгласно приложимото законодателство по отношение на личните данни, които се съхраняват , а именно:

а). Клиента има право да изисква достъп и да получите информация по отношение личните данни, които се съхраняват за него, както и информация, касаеща целите на обработването;
б). Клиента има право по всяко време да поиска коригиране на неточни данни, свързани с него, както и допълване на непълните данни, ако това е целесъобразно и/или необходимо с оглед целта, с която данните се обработват;
в). Клиента по всяко време може да оттегли съгласието си за използване на неговите лични данни, които са предоставени в предходен момент;
г). Ако Клиента прецени, че не желае dogrami4ka.com да обработва личните му данни, то същия имате право да бъде //забравен//, т.е. Клиента може по всяко време да поиска личните му данни да бъдат изтрити при наличие на някое от следните основания:
- личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
- в случай, че се оттегли съгласието си за обработване на личните му данни;
- ако личните данни се обработват незаконосъобразно;
- в случай, че Клиента е възразил срещу обработването на личните му данни;
- други случаи, предвидени в законодателството, уреждащи защитата на личните данни;


1.6 Всички изброени права може да упражнени чрез подаване на писмено заявление в свободна форма на електронен адрес на dogrami4ka.com: office@dogrami4ka.com
Заявлението трябва да съдържащо най-малко следното:

1. потребителско име, имейл и други данни за идентифициране на съответното физическо лице;
2. описание на искането;
3. предпочитана форма за предоставяне на информацията;
Подаването на заявлението е напълно безплатно. Срокът за разглеждане на заявлението е едномесечен, считано от датата на получаване на заявлението.

1.7 Полезна информация за КЛИЕНТА:

Има редица полезни Интернет информационни ресурси, които могат да са ви от полза, с цел да контролирате поверителността си онлайн, ето един полезен линк
- инициативата за мрежова реклама http://www.youronlinechoices.com/bg/. Горещо ви препоръчваме да се запознаете с функциите и настройките за поверителност на браузъра ви, който използвате.
За да научите повече как ние ползваме трета страна за събиране и използване на информация Търговските ни сайтове моля, посетете следните страници: http://www.google.bg/privacypolicy.html

 

Още подобни стоки

История на разгледаните продукти